Over

Fotograferen is vooral goed kijken. Ik heb in Amsterdam de Fotovakschool gevolgd waarbij ik heb geleerd om (technisch) goede foto’s te maken. De laatste 15 jaar heb ik ervaring als kleur- en stijlconsulente opgedaan en mocht ik honderden mensen begeleiden in het versterken van hun uitstraling. Dat komt goed van pas bij het maken van profielfoto’s in mijn fotostudio te Bussum.
Voordat ik aan het werk ga, wil ik eerst de omgeving goed in mij opnemen. Ik kijk naar het totaalplaatje zoals kleuren, vormen, achtergrond, licht en kleding. Ik probeer de styling en compositie naar mijn hand te zetten. Ik houd ervan om beelden te maken op een natuurlijk mooie manier die de WOW factor hebben.

Naast fotografie vind ik veel vreugde in het maken van kunst en faciliteren van creatieve workshops voor (zakelijke) groepen. Zie www.fluidartstudio.nl voor meer informatie omtrent epoxy en acryl gieten. Mijn kunst kan je bekijken op www.arendinaborremanart.nl (momenteel wordt site gemigreerd – en deze is dus even niet beschikbaar).
Nieuwsgierig? Stuur mij een bericht.

Arendina Borreman Fotografie Over