ErrorException Message: WP_Translation_Controller::load_file(): Argument #2 ($textdomain) must be of type string, null given, called in /var/www/vhosts/deliberateict.nl/domains/arendinaborremanfotografie.nl/public_html/wp-includes/l10n.php on line 838
https://www.arendinaborremanfotografie.nl/wp-content/plugins/dmca-badge/libraries/sidecar/classes/ Over - Arendina Borreman Fotografie

Over

In Amsterdam volgde ik met veel plezier de Fotovakschool waarbij ik heb geleerd om (technisch) goede foto’s te maken. De laatste 15 jaar heb ik ervaring als kleur- en stijlconsulente opgedaan en mocht ik honderden mensen begeleiden in het versterken van hun uitstraling. Dat komt goed van pas bij het maken van (profiel)foto’s in mijn fotostudio te Bussum en buiten. Ik vind het een uitdaging mensen op hun mooist te portretteren.

Voordat ik aan het werk ga, vind ik het belangrijk dat iemand zich prettig op zijn/haar gemak voelt. Graag neem ik eerst de tijd om nader kennis te maken. Ook denk ik graag mee over het totaalplaatje zoals kleuren, styling, achtergrond, licht en kleding. Graag maak ik beelden op een natuurlijk mooie manier die de WOW factor hebben. Als jij zegt ‘Ja, dat ben ik!’ dan zijn we goed bezig.

Naast fotografie vind ik veel vreugde in het maken van kunst en het faciliteren van creatieve workshops voor (zakelijke) groepen. Zie www.fluidartstudio.nl voor meer informatie omtrent workshops epoxy en acryl gieten.

Mijn kunst kan je bekijken op www.arendinaborremanart.nl (momenteel wordt deze site gemigreerd – en is dus even niet beschikbaar).

 

Arendina Borreman Fotografie Over