ErrorException Message: WP_Translation_Controller::load_file(): Argument #2 ($textdomain) must be of type string, null given, called in /var/www/vhosts/deliberateict.nl/domains/arendinaborremanfotografie.nl/public_html/wp-includes/l10n.php on line 838
https://www.arendinaborremanfotografie.nl/wp-content/plugins/dmca-badge/libraries/sidecar/classes/ Reviews - Arendina Borreman Fotografie

Reviews

 • “Ik heb Arendina benaderd voor een foto voor op mijn boek. Best spannend dus en zoals velen vind ik mezelf niet snel leuk op een foto staan. Binnen no time had ze echter meerdere mooie foto’s gemaakt en was het nog moeilijk kiezen ook! Zij stelde mij helemaal op mijn gemak en het resultaat is een foto waarin ik mezelf herken.”

  Xavier Martins Dia

 • “Ik kijk terug op een mooie en gezellige fotoshoot waarbij ik werd betrokken in het hele proces. Arendina kijkt verder dan alleen het maken van een mooie foto, maar ook naar wat mij mij maakt en hoe dat het beste terug komt in kleuren en compositie. Het eindresultaat is super mooi geworden!”

  Daniël de Wit

 • “Wat heb ik genoten van de fotoshoot met jou! Meestal zie ik niet uit naar fotoshoots, maar dit was anders. Je weet mensen op een natuurlijke manier op hun gemak te stellen. Dat is zeer knap.”

  Arleen Westerhof

 • “Wat een leuke ervaring om bij Arendina een natuur fotoshoot te doen! Het was heel ontspannen en we zijn enorm blij met het resultaat!”

  Marjolein Snaterse

 • “De fotoshoot was erg leuk door Arendina haar enthousiasme, eerlijkheid en openheid. Ik vind het normaal niet echt grappig om een foto van mezelf te laten maken, maar vond  het bij haar steeds leuker worden. Zelfs mijn eigen foto vind ik mooi, ook dat redt bijna niemand. Ik krijg ook veel positieve reacties op mijn profielfoto op WhatsApp.”

  Medewerker Huisartsenpraktijk

 • “We hebben een newborn shoot laten doen door Arendina van onze pasgeboren dochter Emilia. De foto’s zijn heel mooi geworden en de shoot verliep heel ontspannen. We hebben nu een mooie collectie foto's van zowel Emilia alleen als van ons als gezin samen evenals schattige detailfoto's van haar handjes en voetjes. De kleuren in de foto's zijn mooi op elkaar afgestemd wat de foto's extra mooi maakt. Een newborn shoot door Arendina laten doen is zeker een aanrader.”

  Larissa E.

 • “Ik ben erg blij met het resultaat van de shoot van Arendina! Ook de shoot zelf heb ik als heel prettig ervaren. We zijn op 1 plek geweest om foto’s te nemen en Arendina ziet gelijk waar en hoe ze de foto wil nemen. Ze heeft oog voor detail, compositie en communiceert helder met je om een optimaal resultaat te krijgen. Ik ben super blij dat ik deze bijzondere fase in mijn leven zo mooi op beeld vast heb kunnen laten leggen!”

  Paulien G.

 • “Ik ben zeer tevreden over hoe Arendina te werk gaat en haar output. Ze stelt goede vragen in de voorbereiding en ze heeft ons bedrijf geholpen na te denken over wat we met beeld willen laten zien. Bij aankomst nam ze de tijd voor een goede oriëntatie van de omgeving. Wat opvalt tijdens het fotograferen is dat ze serieus is, kritisch, accuraat, prettig en communicatief goed. Ze stelt mensen op hun gemak en laat mensen 'vlammen'.”

  Dianne Velten (Velten & de With)

  Website www.velten-dewith.nl

 • “Ik heb niet de beste ervaringen met fotoshooting. Vrrijwel altijd ontbrak een gevoel van vertrouwd zijn met de fotograaf. Met Arendina verliep het proces geheel anders. Ik voelde me op mijn gemak. Ze liet me vanuit haar perspectief zien hoe zij mij waarnam, wat haar intentie was voor de fotoshoot en welk resultaat zij beoogde. Het lukt haar om een ontspannen atmosfeer neer te zetten. Daarnaast licht ze toe waar ze mee bezig is en geeft ze het vertrouwen dat er iets moois uit de bus komt en dit allemaal tegen een achtergrond van een goed gevoel voor humor. Het kon dan ook niet anders, dat ik met een paar fraaie foto's naar huis ben gegaan!”

  Vincent G.A. Zeylmans van Emmichoven,

  Career-Coach, Outplacement-Consultant.

 • “Ik heb Arendina ervaren als iemand die scherp aanvoelt hoe ze je tot je recht kan laten komen op de foto. Daarnaast heeft ze een heel ontspannen aanpak wat helpt om je op je gemak te voelen. Ik ben blij met het resultaat!”

  Hanna R.

 • “Voor mijn nieuwe website had ik foto's nodig. Foto's van mijzelf. Ik laat graag andere mensen stralen en deze keer moest ik eraan geloven om zelf stralend op de foto te gaan. Een uitdaging. Het  lukte goed. Samen met Arendina bespraken we wat voor soort foto's het moesten worden en gingen we aan de slag. Ik voelde mij op mijn gemak tijdens de fotoshoot en we hebben veel gelachen.”

  Esther van der Lelie

  Zie het resultaat op www.esthercommuniceert.nl

 • “Wij hebben een newbornshoot laten doen. Arendina nam hier rustig de tijd voor wat zorgde voor een super ontspannende middag. Ik vond het wat spannend omdat ons zoontje best wel huilt maar hier ging Arendina heel relaxed mee om. Ze heeft oog voor detail, kleur en stijl. De ontspannen sfeer heeft geresulteerd in mooie foto’s. Dankjewel Arendina!”

  Lyanda Huurneman