Reviews

 • Suzanne

  Ik heb altijd al een fotoshoot willen doen, maar eigenlijk kwam het er niet van. Heel toevallig kwam ik Arendina tegen en alsof het zo had moeten zijn, raakten wij aan de praat over zo’n fotoshoot. Mijn wensen kwamen overeen met wat zij mij kon bieden. "De fotoshoot op zich was een mooie ervaring, midden in de natuur en met precies het resultaat wat ik voor ogen had. Dus voor mij zeer geslaagd".

  Suzanne van der Geest

 • De fotoshoot was erg leuk door Arendina haar enthousiasme, eerlijkheid en openheid. Ik vind het normaal niet echt grappig om een foto van mezelf te laten maken, maar vond het bij haar steeds leuker worden. Zelfs mijn eigen foto vind ik mooi, ook dat redt bijna niemand. Ik krijg ook veel positieve reacties op mijn profielfoto op de app.

  Medewerker Huisartsenpraktijk

 • Larissa

  We hebben een newborn shoot laten doen door Arendina van onze pasgeboren dochter Emilia. De foto’s zijn heel mooi geworden en de shoot verliep heel ontspannen. We hebben nu een mooie collectie foto's van zowel Emilia alleen als van ons als gezin samen, evenals schattige detailfoto's van haar handjes en voetjes. De kleuren in de foto's zijn mooi op elkaar afgestemd wat de foto's extra mooi maakt. Een newborn shoot door Arendina laten doen is zeker een aanrader.

  Larissa E.

 • Paulien

  ‘Ik ben erg blij met het resultaat van de shoot van Arendina! Ook de shoot zelf heb ik als heel prettig ervaren. We zijn op 1 plek geweest om foto’s te nemen en Arendina ziet gelijk waar en hoe ze de foto wil nemen. Ze heeft oog voor detail, compositie en communiceert helder met je om een optimaal resultaat te krijgen. Ik ben super blij dat ik deze bijzondere fase in mijn leven zo mooi op beeld vast heb kunnen laten leggen!’

  Paulien G.

 • H.R.

  Ik heb Arendina ervaren als iemand die scherp aanvoelt hoe ze je tot je recht kan laten komen op de foto. Daarnaast heeft ze een heel ontspannen aanpak wat helpt om je op je gemak te voelen. Ik ben blij met het resultaat!

  H.R.

 • Dianne

  Ik ben zeer tevreden over hoe Arendina te werk gaat en haar output. Ze stelt goede vragen in de voorbereiding en ze heeft ons bedrijf geholpen na te denken over wat we met beeld willen laten zien. Bij aankomst nam ze de tijd voor een goede oriëntatie van de omgeving. Wat opvalt tijdens het fotograferen is dat ze serieus is, kritisch, accuraat, prettig en communicatief goed. Ze stelt mensen op hun gemak en laat mensen 'vlammen'.

  Dianne Velten (Velten & de With)

  Website www.velten-dewith.nl

 • Vincent

  Ik heb niet de beste ervaringen met fotoshooting. Vrijwel altijd ontbrak een gevoel van vertrouwd zijn met de fotograaf. Met Arendina verliep het proces geheel anders. Ik voelde me op mijn gemak. Ze liet me vanuit haar perspectief zien hoe zij mij waarnam, wat haar intentie was voor de shoot en welk resultaat zij beoogde. Het lukt haar om een ontspannen atmosfeer neer te zetten. Daarnaast licht ze toe waar ze mee bezig is en geeft ze het vertrouwen dat er iets moois uit de bus komt en dit allemaal tegen een achtergrond van een goed gevoel voor humor. Het kon dan ook niet anders, dat ik met een paar fraaie foto's naar huis ben gegaan!

  Vincent G.A. Zeylmans van Emmichoven,

  Career-Coach, Outplacement-Consultant.

 • Lyanda

  Wij hebben een newbornshoot laten doen. Arendina nam hier rustig de tijd voor wat zorgde voor een super ontspannende middag. Ik vond het wat spannend omdat ons zoontje best wel huilt maar hier ging Arendina heel relaxed mee om. Ze heeft oog voor detail, kleur en stijl. De ontspannen sfeer heeft geresulteerd in mooie foto’s.

  Dankjewel Arendina!

  Lyanda Huurneman

 • Esther

  Voor mijn nieuwe website had ik foto's nodig. Foto's van mijzelf. Ik laat graag andere mensen stralen en deze keer moest ik eraan geloven om zelf stralend op de foto te gaan. Een uitdaging. Het  lukte goed. Samen met Arendina bespraken we wat voor soort foto's het moesten worden en gingen we aan de slag. Ik voelde mij op mijn gemak tijdens de fotoshoot en we hebben veel gelachen.

  Esther van der Lelie

  Zie het resultaat op www.esthercommuniceert.nl

 • "Wat een leuke ervaring om bij Arendina een natuur fotoshoot te doen! Het was heel ontspannen en we zijn enorm blij met het resultaat!"

  M. Snaterse